Doprava zadarmo s Packetou na Slovensko aj do Českej Republiky 

Čo ponúka Tibormodel.com?

Tibormodel.com je internetový obchod, ktorý sa špecializuje na zberateľské modely Formule 1, motoršportu, retro automobilov, kamiónov, MotoGP a zberateľských prilieb. V našej ponuke nájdete nielen pravidelné nové vydania, ale aj zánovné modely a unikátne diorámy s príbehom. Každý model prechádza vizuálnou kontrolou kvality pred expedovaním, aby sme zabezpečili maximálnu spokojnosť našich zákazníkov.

Prečo česká verzia?

Rozhodli sme sa spustiť českú jazykovú verziu, aby sme našim zákazníkom z Českej Republiky umožnili pohodlnejší a intuitívnejší nákup. Veríme, že tento krok prispeje k lepšiemu porozumeniu našej ponuky a uľahčí celý proces objednávania. Naša česká verzia stránky je plne funkčná a pripravená na použitie.

Ako to funguje?

Prepnúť na českú verziu je jednoduché. Stačí kliknúť na ikonu českej vlajky pre zmenu jazyka v pravom hornom rohu našej webovej stránky (z počítača) alebo na smartfóne priamo ťuknúť vlajku na hlavnej stránke a následne vybrať českú vlajku pre češtinu. Po prekliku sa vám zobrazí celý obsah v češtine, vrátane popisov produktov, článkov, nákupného košíka a všetkých ďalších funkcií. Ďalšou možnosťou je zadať v google priamo odkaz www.tibormodel.cz, ktorý Vás presmeruje priamo na českú jazykovú verziu e-shopu. 

Platby v Českých korunách

Odteraz českí zberatelia a fanúšikovia nebudú musieť platiť v Eurách, ako to bolo doteraz. Ceny sú uvedené v Českých korunách (Kč), čo znamená, že môžete platiť priamo vo svojej mene. Navyše, ponúkame moderné platobné metódy ako Apple Pay a Google Pay, ako aj obľúbené platobné karty a bankový prevod v KČ.

Čo môžete očakávať? 

Naši českí zákazníci môžu očakávať rovnako vysokú kvalitu služieb, akú poskytujeme pre všetkých našich zákazníkov od Slovenska až po Austráliu. Ponúkame rýchle doručenie, možnosť predobjednávky a výmenu alebo vrátenie tovaru do 30 dní. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli nájsť a získať vaše obľúbené zberateľské modely.

Záver

Sme nadšení, že môžeme rozšíriť naše služby a osloviť viac zberateľov a fanúšikov z Českej republiky. Veríme, že česká jazyková verzia Tibormodel.com vám prinesie ešte lepší nákupný zážitok. Navštívte nás a presvedčte sa sami!