Doprava zadarmo s Packetou na Slovensko aj do Českej Republiky

S hrdosťou oznamujeme našim zákazníkom, že ponúkame celosvetové doručovanie balíkov v spolupráci s FedEx, jednou z popredných svetových kuriérskych služieb. Je pre nás dôležité, aby sa vaše zásielky dostali do cieľa bezpečne a včas, bez ohľadu na to, do ktorého kúta sveta prajete poslať.

Sme vedomý toho, že naši zákazníci majú rôzne preferencie. Preto ponúkame dve možnosti prepravy FedEx pre väčšinu krajín:

  • FedEx Economy: Táto cenovo výhodná alternatíva je ideálna pre menej naliehavé dodávky. Aj keď sú dodacie lehoty len o niekoľko dní dlhšie v porovnaní s expresnými možnosťami, môžete sa spoľahnúť, že váš balík bezpečne dorazí na miesto určenia.
  • FedEx Express: Pre urgentné zásielky je FedEx Express ideálnou voľbou. Ponúka rýchlejšie dodacie lehoty za vyššiu cenu, čím zaisťuje, že váš balík dorazí na miesto určenia čo najrýchlejšie.

O spoločnosti FedEx

FedEx je celosvetovo uznávaná kuriérska spoločnosť známa svojimi spoľahlivými a včasnými doručovacími službami. So silnou sieťou zahŕňajúcou viac ako 220 krajín a území má FedEx infraštruktúru a odborné znalosti na spracovanie dodávok všetkých veľkostí a zložitosti.

Prečo si vybrať práve Fedex?

  • Rýchlosť: FedEx ponúka rýchlejšie dodacie lehoty v porovnaní s tradičnými poštovými službami, najmä pre medzinárodné zásielky.
  • Spoľahlivosť: Pokročilý systém sledovania vám umožňuje sledovať stav vášho balíka v reálnom čase.
  • Flexibilita: S celým radom možností dopravy vám FedEx umožňuje vybrať si službu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a rozpočtu.

Naše partnerstvo so spoločnosťou FedEx nám umožňuje poskytovať flexibilné, spoľahlivé a rýchle doručovacie služby.

Environmentálne iniciatívy spoločnosti FedEx:

  • Operácie s uhlíkovou neutralitou: FedEx si stanovil cieľ dosiahnuť do roku 2040 celosvetovo uhlíkovo neutrálne operácie. Na dosiahnutie tohto cieľa FedEx investuje do troch kľúčových oblastí: elektrifikácia vozidiel, udržateľná energia a oddelenie uhlíka
  • Elektrifikácia vozidiel: FedEx prestavuje celú svoju flotilu vyzdvihovania a doručovania balíkov na elektrické vozidlá s nulovými emisiami. Je to súčasť ich záväzku znižovať vplyvy ich vozového parku na životné prostredie
  • Udržateľná energia: FedEx pokračuje v investíciách do alternatívnych palív a efektívnych zariadení, obnoviteľnej energie a iných programov energetického manažmentu

Výberom FedEx si nielen vyberáte spoľahlivú a efektívnu kuriérsku službu, ale prispievate aj k udržateľnejšej budúcnosti. Záväzok spoločnosti FedEx k starostlivosti o životné prostredie zaisťuje, že vaše prepravné potreby budú splnené bez ohrozenia zdravia našej planéty.

Vedeli ste, že FedEx má bohatú históriu sponzorovania niekoľkých tímov Formuly 1 vrátane Benettonu, Ferrari, Williamsu a McLarenu?

(zdroj: www.fedex.com)